Mohon Kasih

Saya dan keluarga kini sedang melalui satu ujian ‘getir’ tatkala diberitahu semalam (15 Julai 2008) oleh ayah (kini berada di IJN) bahawa ‘bypass’ adalah satu-satunya pilihan yang ada bagi membolehkan ayah kembali sihat seperti biasa.

Mohon sahabat-sahabat semua mendoakan agar ayah saya diberi kekuatan oleh Allah untuk melalui ujian ini dan insyaAllah berjaya dalam pembedahan tersebut.

AMIN YA RABBAL A’LAMIN

Advertisements

3 Comments

  1. Assalamu’alaikum wrh wb sdr Azrin,

    ALLAH menguji seseorang tu kerana ALLAH tahu, hamba-Nya itu mampu untuk hadapi ujian tersebut…. dan.. di setiap kesusahan itu bersamanya ada kemudahan! Dua kali Allah ulangi ayat ini dalam surah al-Insyirah. Jadi, berpeganglah pada janji-Nya.. Insya-Allah ujian itu akan menjadi pembangun jiwa. Didoakan moga-moga sdr Azrin sekeluarga diberi kekuatan untuk menghadapinya dengan penuh keimanan. Didoakan juga agar pembedahan tersebut dapat dilakukan dengan jayanya, insya-Allah.

  2. Saya berdoa untuk Ayahanda Azrin agar boleh melewati semua ini. Amin.

  3. Saya juga mendoakan supaya ayahanda Azrin sembuh dan sihat seperti sediakala. Sesungguhnya Allah SWT amat sayang kepada apabila memberi kesakitan kepada kita kerana Allah SWT mahu kita mengingatiNya. InsyaAllah sihat walafiat. Amin


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s